torsdag den 13. juni 2013

Inden længe....

...skal vi et smut til London


Trods en slunken pengepung, fik vi lovet sønnen en tur til London og inden længe smutter vi afsted. Hvad skal vi se? Tjah der er jo så mange muligheder og "Turen til..." bliver flittigt studeret.

Sådan lige 5 minutter før lukketid, kommer jeg i tanke om, at vi jo ikke har kabine-kufferter og så bliver jeg jo nødt til at sy en taske eller købe en kuffert (ja faktisk mangler vi to). Pokkers at jeg ikke kan nå at bestille stof og lynlåse fra Stof og Stil. Måske jeg kan være heldig at kufferten fra Bilka annoncen dur og så skal jeg ikke hive symaskinen i gang.....selv om sønnen er helt vild for at designe sin egen taske.

BILKA here I come......

4 kommentarer:

 1. Wow, her ville jeg gerne med.
  Tænkte jeg ville anbefale en ting til søn og husbond, hvis den slags fanger interessen: British War Museum i selve London ikke langt fra City (rask gåafstand fra London Eye pariserhjulet).
  Det er så spændende, var der med min søn på 16 og han var vildt optaget. Rigtig meget fra 2. verdenskrig, og store "maskiner mv." man må røre, og ikke kun krig men rigtig meget historie.
  Husk også Covent Garden - der er et væld af livlige gadeartister på alle hjørner, og de er såååå dygtige.
  Men mangler I en guide så .... LOL
  Rigtig god tur, Marianne

  SvarSlet
 2. Rigtig, rigtig, god tur, når tid er, kh. Stine:)

  SvarSlet
 3. Det skulle jeg lige have vist. Du kunne bare være kommet forbi her i stedet for Bilka og lånt. Vi har to hvis ikke tre kufferter/tasker til formålet. Men god tur og hvis du muligt så er markedet i Notting Hill rigtig hyggeligt.

  SvarSlet
 4. Go tur ... til London altså ... ikke Bilka ;0)

  SvarSlet