fredag den 18. januar 2013

Lidt pratisk syning....

....blev det til den anden dag.

I dag er formiddagen gået med at ligge ned....
ryggen min var ikke enig med dagens program i går.

diskrete farver til et diskret etui

Det pratiske sy-projekt var et lille etui til trusse-indlæg. Det første etui blev for lille, men det andet etui passede ;D. Grunden til denne pratiske foranstaltning, er at trusseindlæg jo er meget rare at ha' i tilfældet af rod i systemet.....og med den hormonspiral, som jeg har fået sat op, må jeg sige at der er ikke andet end rod i systemet.....og havde den forbistrede ting ikke kostet 1300 kroner, så var den røget ud for længe siden., men nu får den altså en chance for at virke......selv om det er mig meget imod :)

Jeg smutter ind på min "pind" (aka sofa) og hækler videre på en gave til en meget kær veninde. 

5 kommentarer:

 1. Jeg håber snart din ryg får det bedre og hvor er det en fin og diskret etui til trusseindlæg.

  God weekend!

  SvarSlet
 2. Sikke noget øv, både hvad ryg og spiral angår! Fin lille etui, måske man selv skulle sy sig et, det er da meget pænere at have liggende i tasken end bind ellers er... Håber ryggen start har det bedre og at dit roderi snart er et overstået kapitel :-)

  SvarSlet
 3. Ønsker dig en god week-end med en dejlig tur i den hvide skov. Manden må bærer kurv og indhold og du kommer listende bagefter med hunden i snor. Det vil din ryg have godt af, og tiden for to er bare god.

  Kh. Lis

  p.s. smukt etui.

  SvarSlet
 4. Det er da noget skidt med din ryg, håber den snart vil arte sig.
  Jeg havde en hormonspiral i fem år, og det var de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Håber dit system vænner sig til den, så du kan stole på, hvornår du skal have dit fine nye etui i tasken

  SvarSlet
 5. Så fint et etui.

  Jeg har selv haft homonspiral og synes det var en gave, der skal lige gå et par måneder så bliver du glad for den.

  God weekend

  SvarSlet