lørdag den 15. december 2012

Skyts-engel, en barselsgave

Midt i julegave-produktionen fik jeg en forespørgsel om jeg ville sy en skytsengel til en lille pige, der snart kommer til verden. Sådan en bøn kunne jeg da ikke overhøre og sammen kombinerede vi flere Tilda-modeller og det blev til denne lille skytsengel-prinsesse.


Det var skønt at sy Tilda-engle igen og jeg tror da også der skal sys et par i det nye år. Jeg kan godt li' at englen ikke er så stor, ca. 30-35 cm. høj.


Billederne er totalt dårlige pga. skod-kamera....og der er ikke penge til et nyt :(....
og så blev englen afhentet inden jeg nåede at fotografere i dagslys. 

10 kommentarer:

 1. Hvor er den skøn, hvilke bøger kommer opskriften fra?

  SvarSlet
 2. Hvor er hun super fin :-) Jeg er også vild med Tildas engle og som dig kombinere jeg også mine egne inspireret af Tilda :-)

  Hvis du har lyst til at se mine, så se under engle på min blog www.sannesfruerstue.blogspot.dk

  Kh Sanne

  SvarSlet
 3. Hun er super fin :) Jeg er også i sving med én, den bli'r nu bare med alm. rottehaler, havde ikke så tynd ståltråd (så det må blive den næste, som får en sjov frisure) men grundopskriften er Tilda :)
  Hyggeligt med sådan en skytsengel :)

  SvarSlet
 4. carina: mønsteret på selve kroppen er fra den nyeste Tilda bog og det er den lille prinsesse,kjolen er også fra samme bog (har brugt den lille rævs kjole) og frisuren og vingerne er fra én af de tidligere bøger.

  SvarSlet
 5. Hun er bare fin. Håret og kronen er wauv. Det må du lærer mig. Og ja, der skal syes Tilda i det nye år. Jeg er også vild med Kjolen. Det bliver en skøn gave at eje, når modtageren bliver ældre.

  God lørdag til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Ej hvor er hun sød. Jeg har netop også lige lavet et indlæg med alle mine engle, som jeg har fået lavet igennem de sidste år. Du er mer end velkommen til at se dem, hvis du har lyst:-)

  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 7. Hvor er hun bare sød, er sikker på hun vil passe godt på den lille prinsesse.

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 8. Hvor er det en super sød og flot engel, jeg får selv lyst til at lave en. Og må den passe godt på den lille pige.

  God jul-

  SvarSlet