onsdag den 29. februar 2012

Glæden ved gråt vejr og gråt hår

 Ingen negative ord fra min side om disse emner,
 for jeg er helt pjattet med gråt vejr og gråt hår.


Når det er gråt i gråt, træder alle farverne tydeligt frem...den forbipasserendes knaldrøde gummistøvler, den herlige saft-grønne farve på mosset.....OG når tågen er rigtig tyk, så ser man jo alt det der er lige foran én. Træet vi kører forbi hver dag uden at ænse, dens karakter træder jo pludselig så tydeligt frem. Uh det er jo så inspirerende at se tingene på en ny måde.
Jeg ELSKER gråt vejr og når solens stråler endelig bryder igennem, føles det jo helt fantastisk. Nej jeg kan ikke finde noget negativt om gråt vejr.

Og det grå hår....ja det er jo bare livet....sådan helt bogstavligt. Jeg elsker også mine grå hår og håber at det ender med at blive rigtig pænt.......langt og hekse-agtigt...kan I ikke lige se det for jer? Mig i en lang frakke med hekse-håret blafrende og på vej hjem til de 30 katte i stuen ;D. Hvor monstro manden min befinder sig i dette fremtidsbillede? ;D 


Hvordan har du det med grå hår og gråt vejr?

9 kommentarer:

 1. Jeg har det helt som dig med det grå hår....har absolut ingen planer om at farve dem og synes at langt, gråt "heksehår" er fantastisk!
  Som du beskriver det grå vejr kan jeg følge dig - såsan har jeg ikke tænkt på det før. Jeg er normalt i godt humør i alt slags vejr, men må alligevel indrømme at høj blå himmel gær humøret ekstra godt... Så gråt vejr er OK - i små doser....

  SvarSlet
 2. Jeg har det fint med begge dele.

  SvarSlet
 3. Grå hår er på ingen måde fedt når der stadig er 3 år til man fylder 30:-( Når det er sagt gider jeg ikke farve håret, for hellere grå hår end udgroninger...
  Gråt vejr er fantastisk når disney channel viser film HELE dagen:-)

  SvarSlet
 4. Vejret kan være ih, så smukt, men alligevel nyder jeg især når der er "højt til himlen" - uanset temperatur...

  Mht gråt hår, så synes jeg det er pænt til mænd, og nogle kvinder - ville aldrig farve det. Jeg synes dog at hvidt hår er såååå flot. tykt hvidt hår på ældre damer - det håber jeg jeg selv får når tiden kommer.

  SvarSlet
 5. Jeg har det fint med begge dele, mit hår begyndte at blive gråt da jeg var 21 år. Min frisør fandt en og rev den af. Hvis jeg gjord det samme idag, ville jeg være skaldet. Mit hår er sølv/hvidt nu.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. jamen jeg er da enig med dig langt hen ad vejen - men gråt vejr er altså bare ikke på min hitliste.. Og grå hår har jeg masser af og er dødtræt af det.. øv
  Men nogle kvinder er bare super smukke med gråt hår.. Og hvilken grå - der findes jo en del grå farver.. Min er mega kedelig ha ha-- (det er altså ikke for at være negativ) men måtte jo svare på dit ellers fine indlæg..
  KH Iben

  SvarSlet
 7. kan li begge dele .... men er nu mest ti hvidt hår LOL
  jeg er blond og kan se mit er begyndt så småt ... men er endnu ikke til at se om det blir gråt eller hvidt
  gråvejr er helt specielt .... alle farver blir mere intense
  knus lis
  http://1ret2vrang.blogspot.com/

  SvarSlet
 8. Jeg kan ikke fordrage gråvejr, men er egentlig vældig tilfreds med mine grå hår, der er også så mange efterhånden. de første kom før jeg fyldte 30 og det er s.. længe siden. Foreløbig har jeg kun tre katte, men min ældste datter er sikker på jeg ender som "hende den skøre med alle kattene"

  SvarSlet
 9. Fint, jeg har arvet det grå hår, som jeg har haft fuldtids siden jeg var gravid da jeg var 39. Og jeg bliver faktisk tit spurgt hvor jeg får det lavet :D. Og gråvejr er fint nok - bare ikke for tit.

  SvarSlet