mandag den 13. februar 2012

En udfordring eller en joke?

...jeg skal prøve at lade være med at virke alt for vrøvlet i dette indlæg, men I advares allerede nu om at jeg har tendens til spydig sarkasme og ingen humor!

I dag skulle jeg jo så lave postkort på biblioteket med børn i alderen 6 år og op efter! Bemærk aldersgrænsen! Der var 6 børn på 6 år, resten var yngre!? Materiale-kassen var pakket og som fortalt i forrige indlæg, havde jeg ingen indflydelse på indholdet. Godt så, men jeg kan godt li' en udfordring. Tjek det fantastiske materiale udvalg og husk at det er til 25 børn....ja 25 børn!!!!!

mønster-sakse, men ingen almindelige sakse???? Bånd...johhhh da 1 rulle. Igen 25 børn!

stempler...jow endda noget af alfabetet...OG en hel glimmer-bøtte..igen til 25 børn!!!
Lim, hvis I kigger nærmere, så er der INGEN limstifter, men der er da limlak, så hvad brokker jeg mig for?

masser af postkort og karton (????) til at dekorere med...jow jow en farvefest. Igen 25 børn!
Kan I fornemme lidt mavesur sarkasme fra min side? Egentlig kan jeg jo være ligeglad og så alligevel ikke, for det er jo MIT ansigt, der forbindes med arrangementet ikke? OMG jeg kunne grave mig ned.

Nå men jeg måtte jo tænke hurtigt, så punto'en fik gas og jeg suste hjem efter limstifter (og har nu 8 totalt ødelagte til-glimrede limstifter...arggghhhh), udstandsere, dekorativt papir, ekstra glimmer, farver og karton. Saksene lånte jeg fra sfo'en (tusind tak og pyh en redning) og så havde jeg jo pakket en stak ugeblade, hvor der kunne findes sjove, søde og tossede motiver.

Børnene fik lavet nogle rigtig fine postkort og jeg tror bestemt at de havde en sjov oplevelse, men jeg takker frem over nej til den slags invitationer. Fik jeg nævnt at børnene iøvrigt heller ikke kunne blive til arrangementets slutning....de skulle jo tilbage til diverse institutioner...dog med undtagelse af to piger og deres farmor (der alle tre var over 6 år ;D) .

Nu vil jeg bringe noget positivt ind i min dag, så mavesurheden ikke går ud over familien, så frem med hækletøjet og en fastelavnsbolle.

9 kommentarer:

 1. Ok - kan da godt forstå at din humor forsvandt .
  Men det hele endte trods alt posetivt, pga din indsats :)

  SvarSlet
 2. Supersej redning i sidste øjeblik.Jeg ville være gået i panik og have tømt bibliotekarenes kaffestue for materialer, så kunne de få den !

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt forstå dig. Glædede mig lige til at hører om en super duper formiddag, heldigt at du så kunne redde arrangementet med div. ting du har købt og jo forventer at bruge selv.
  Hvad sagde Biblioteket egentlig til det arrangement ?

  Velbekomme dig og nyd nu dit hækletøj ikke fastelavnsbollen (for det er trøst).

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. ej stakkels dig! det kan de da bestemt ikke være bekendt. mon ikke du skulle tage en snak med dem?

  SvarSlet
 5. Nøj, et kedelig udvalg ... det ligger flere sjove ting i mine børns kreative kasser end det de har fundet frem !
  Havde de kun forventet en lille håndfuld børn ?

  SvarSlet
 6. OMG! Hvem var det da lige, der havde stået for det, for det kunne da umuligt være nok til mere end 5-8 børn. Tsk tsk tsk..
  Fantastisk at du var så hurtig lige at få fikset lidt ekstra grej til dem.
  Jeg håber børnene fik en god dag/oplevelse og at DU fik masser af ros, for det fortjener du!

  SvarSlet
 7. What to say, what to say. Det kræver årelang opdragelse med de der bibliotekarer, men min erfaring er at de er gode til at tage i mod kritik, så jeg synes I skal tage en lille evaluering, for de vil jo det bedste.
  God reddet i øvrigt!

  SvarSlet
 8. Super redning af dig, thumbs up til dig :)

  SvarSlet
 9. Sikke en feberredning du der var kvinde for
  tsk, tsk til materiale indkøberen
  Stine

  SvarSlet