onsdag den 20. april 2016

Blomkålsdeller

På Instagram viste jeg dette billede og anbefalede opskriften på de lækreste blomkålsdeller (cauliflower tots)
Desværre kan jeg ikke finde ud af indsætte links på instagram eller facebook for den sags skyld, men det kan jeg til gengæld på bloggen ;-) 



Opskriften finder du her

Nu ser mine blomkålsdeller lidt anerledes ud end på original-billedet, 
men smagen fejlede bestemt ikke noget :-)

OG så lavede jeg et par ændringer i forhold til den oprindelige opskrift:

- jeg glemte at dampe blomkålen
- ingen parmesan ost, men kun cheddar
- tilføjede lidt chili, da vi er glade for chili
- jeg brugte INGEN olie

5 kommentarer:

  1. De ser lækre ud - de må prøves.
    Jeg ved ikke med links på instagram, men på FB gør jeg sådan her - åbner den side, jeg vil linke til, går op og markere i feltet, hvor adressen på siden står - sætter markøren i feltet og højre klikker, så bliver feltet blå,så højre klikker jeg igen og der kommer en kasse op, hvor man kan vælge "kopier", det gør jeg - går tilbage til indlægget på FB, stiller mig i feltet, hvor jeg er ved at skrive og højre klikker, så kommer kassen op igen og nu kan du vælge "sæt ind" klik på den, og så er linket sat ind.
    Håber du kan bruge det :)

    SvarSlet
  2. De ser utrolig lækre ud og i øvrigt en fantastisk side at komme ind på med alverdens lækre opskrifter tak for det!

    SvarSlet
  3. må jeg anbefale dig en helt anden blomkålsdeller opskrift? :-)
    Det er i hvert fald min favorit, og er yderst populær til sammenkomster.

    500 g blomkål, buketter
    2 æg
    75 g rasp
    1 tsk salt
    1/2 tsk peber
    1 tsk timian
    olie til stegning

    Kog blomkålen til mør og blend det med de andre ingridienser. Form som deller og steg!
    De er bum lækre :P

    SvarSlet