torsdag den 12. juni 2014

H.O.P.E.

Hold On, Pain Ends.Disse bogstaver hænger over vinduet på krea-kontoret og jeg ser dem som noget af det første, når jeg træder ind af døren. De hænger der for at minde mig om, at jeg "blot" skal holde ud og skuldersmerterne vil forsvinde. De kroniske smerter forsvinder jo nok aldrig, men skuldersmerterne de gør! Basta.....har fuldstændig overhørt/ignoreret lægens ord om, at sådan en skade kan blive kronisk eller blusse op en gang imellem, men det sker ikke for mig. Basta!

Endnu er jeg ikke færdig med Hama perlerne, selvom jeg nu er begyndt, at sortere og opvikle bånd....det kan snildt klares med venstre hånd :-). Blog-indlæg og almindelig mail-skriveri er dog betydeligt sværere at klare med venstre hånd.....jeg bliver så utålmodig ;)


3 kommentarer:

 1. For poker Lene, er det stadig galt med den skulder. Du skal da have gjort noget ved det. Er du blevet scannet og undersøgt ordentlig ???????
  Tanker og knus Helle ♥

  SvarSlet
 2. Håber du snart kommer igang igen. Jeg er ved at hækle Mikkeline og har fået et problem jeg jeg håber du kan hjælpe mig med det er sikke ganske enkelt.
  Benene er færdige og jeg skal i gang med at hækle benene sammen og dernæst krop det er omg. 22 men jeg forstår ikke omg 22 det er sikke bare mig der er for nybegynderagtigt
  men jeg har hæklet de 11 fm men de 42 fm hækles de videre på ben 2 så jeg hæklet 53 fm rundt på ben 1 el? og så sæt ben 2 på der hvor jeg ender de 53 og hækle de 31? håber du forstår hvad jeg skriver.
  Mange gode hilnser til dig Irene

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Irene. jeg forstår ikke helt hvad du mener, undskyld. Jeg vil gerne forsøge at illustrere omg 22, men så skal du lige sende mig en mail

   Slet