lørdag den 24. maj 2014

Kattelegetøj

...blev syet på rekord tid
(man kan diskutere det æstetiske udtryk, men kattene er ligeglade ;D )

fyldt med catnip og bjælder

I går ville jeg ikke starte på større syprojekter, hvis jeg blev nødt til at pakke sammen pga. lyn og torden. Det meste af dagen kunne jeg høre en rumlen i det fjerne og havde ikke lyst til at finde en masse frem, men samtidig havde jeg også lyst til at sidde lidt ved symaskinen :-)

Lidt kattelegetøj kan man jo altid sy og nu hvor sommerferien nærmer sig med hastige skridt, tænkte jeg, at kattepensionen sikkert godt kunne bruge lidt ekstra legetøj :-) Selv får jeg ikke brug for kattepensionen i år....æv, men vi har været lidt usikre på ferien og har derfor ikke fået bestilt pasning og jeg gætter på at kattepensionen nu er fuldt booket op. Det betyder at manden og sønnen selv må tage på ferie, for jeg tager IKKE på ferie, hvis mine katte ikke kan komme i kattepension! Måske lidt strengt af mig, men sådan bliver det! På den anden side, så tror jeg faktisk at "drengene" ville nyde sådan en ferie sammen.....og jeg kommer ikke til at kede mig, for jeg kan jo indbyde til krea-ophold med overnatning ;-)5 kommentarer:

 1. Jeg synes det er ret hyggelige de stykker kattelegetøj, hvad har du inden i dem?

  SvarSlet
 2. Hej. Det lyder da som en god ide, at mændene tager på tur og du holder krea-kommensammen, det er aldrig kedelig;-))

  SvarSlet
 3. God ide. Jeg kommer gerne på kreaophold :-)

  SvarSlet
 4. Mine katte ville elske at 'blive høje' på et par stykker af de der. Sælger du til to grå prinsesser (blandet norsk skovkat og ragdoll)?
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Mette.
   Send mig lige en privat mail :)
   min mail adresse er: LH10(@)PC.DK skrives med små bogstaver og uden parantes

   Slet