mandag den 12. maj 2014

En travl weekend

...kan jeg se tilbage på ;)

BE WARNED: langt indlæg forude ;)

7 fantastiske drenge fik serveret brunch efter elevfest. 


Jeg må også lige tilføje, at jeg kørte ud for at hente de unge mennesker.....og jeg er virkelig bange for at køre i mørke....men det var det hele værd, for jeg blev mødt med glade smil og et "1-2-3-for-lenemor" ;) ;) ;) 

Og jeg kunne ikke lade være med at grine, da en af drengene, som jeg ikke har mødt før, kom ud i køkkenet og skade; " du lenemor, tror du, at man kan få blå Gajol af min nye Ralph Lauren polo?" Behøver jeg sige, at jeg straks gik i gang med at redde drengens bluse? ;)

Lørdagen gik med at sørge for lidt lækkert til drengene.....de var bare såååå søde og høflige. Der blev sagt pænt farvel og tak og sønnen min gav mig et kæmpe-knus.

Søndagen kom og det var jo Mors Dag. Mellem os, så kan jeg godt indrømme, at det ikke er en dag, jeg er helt pjattet med. Den er lidt stressende, men jeg vil jo alligevel gerne give min mor en hilsen på denne dag og lade hende vide, at hun er en dejlig mor.

Selv har jeg ingen forventninger til dagen....det lyder måske lidt martyr-agtigt, men sådan skal det nu ikke forstås. Jeg er helt ok med et kram, så overraskelsen var stor, da sønnen min, gav mig et smukt skrevet kort og invitation til restaurant-besøg. 

En monster-træt dreng blev afleveret på efterskolen søndag aften og jeg glæder mig allerede til at se ham igen.


Og så slutter jeg lige dagens laaaaange indlæg med et par sjove oplevelser fra weekenden ;)

Da jeg kom hjem fra besøget hos min mor, blev jeg vildt glad for at se, at manden min, havde taget opvasken (vi plejer at hjælpe hinanden). Bordet var pænt ryddet, men da jeg åbner ind til skabet, mødte dette syn mig ;)


Risengrød stod på menuen til aftensmaden jeg må ha været meget træt, for efter at mælken var kommet i kog, skruede jeg blot ned for varmen og rørte videre i 20 minutter......grynene stod ganske fint ved siden af ;) ;) ;)


I dag forsøger jeg at få overblik over denne uges projekter og kan se, at det bliver en udfordring at nå dem alle. Må lave en prioriterings-liste.

Ha en god dag derude i Blogville
7 kommentarer:

 1. Ha Ha Lene...kaldte du så ikke lige på din mand, så han kunne hjælpe dig ;O) Tror du er den bedste mor, man kunne ønske sig. Dejligt du har haft så dejlig en weekend. Kh Helle

  SvarSlet
 2. Sikke en weekend og hold op hvor jeg grinte da jeg så det med grøden på instagram :-)
  Jeg ved du er en fantastisk mor og selvom jeg også har sådan en, så ville jeg nu gerne være i din søn's sko :-)
  Dejligt at både ham og hans kammerater nyder at komme hos jer.

  SvarSlet
 3. Haha, godt de stadig har brug for råd fra deres mor - det bliver man aldrig for gammel til (:

  - Anne

  SvarSlet
 4. Arhmen altså, selvfølgelig er de søde ved dig, de drenge, når du gør så meget godt for dem. Tænk, hvis alle mødre var så overskudsagtige. :-D

  Eller......... i hvert fald når der er besøg, for den grød der.. haha.. den ser mig lidt tynd ud! ;-)
  Og opvasken.. minder mig om en skitur jeg var på i folkeskolen.. og vi kunne ikke forstå, hvorfor der ikke var nogle tallerkener i skabet, indtil vaskeskabet blev åbnet og vi så, at de to der havde haft afrydnings-tjansen dagen før bare havde smidt det hele i en kæmpe balje og ind under.. Øj, de blev sat på arbejde - under overvågning! ;-)

  SvarSlet
 5. Åh hvor det lyder som en dejlig og minderig weekend - og risengrød uden ris, den var god :))

  SvarSlet
 6. Hvor er du bare sej, at du overvandt at køre i mørket.
  Og dejlige billeder fra en hyggelig weekend, du må uden tvivl være en dejlig mor:-)

  SvarSlet
 7. Så hyggeligt med unge mennesker til overnatning - Især når de er så søde :-) Skøn dreng du har. Manden din springer vist let over det, smiler. Smiler endnu mere over din risengrød uden ris :-) Dog har jeg engang bagt en kage uden mel og det gik skisme ikke godt :-)

  SvarSlet