mandag den 6. januar 2014

Groovy dukketøj

Ja jeg fik jo aldrig rigtig blogget om hvad og hvor meget dukketøj, der blev syet til svigerindens børnehave.....fik det heller ikke rigtigt fotograferet og 5 minutter før aflevering kastede jeg tøjet forbi iPad'en. Så her kommer et par billeder fra instagram og de 5 minutter før aflevering ;)


Tøjet er syet så børnehavebørnene let kan klæde dukkerne af og på. Tøjet blev syet efter samme skabelon og blot varieret lidt i udtryk. 


Håber at tøjet vækker glæde i børnehaven og at de passer godt på det, for jeg tror ikke at min symaskine kan sy mere dukketøj ;) 

Jeg glæder mig i hvert fald over, at der nu er plads i legetøjsbudgettet til andet end dukketøj (150-170 kr pr sæt koster det at købe dukketøj til disse dukker)

Update: har modtaget billeder fra børnehaven, hvor tøjet er i brug :) Kunne så også se, at de faktisk har flere af de der groovy dukker og så er "min" lille stak syet tøj da ikke nok? Arhmen hvor jeg prøver at beherske trangen til at sy mere dukketøj ;D11 kommentarer:

 1. hvor er det smukt, og meget pædagogisk lavet. Vh Lykke

  SvarSlet
 2. Hvor er det fint og gennemført lavet.
  KH Lisbeth

  SvarSlet
 3. hvor er det en super skøn garderobe du har lavet til dukkerne,og så udover glæden ved at kunne aflevere det,så også vide et sikkert stramt budget er blevet knap så stramt

  SvarSlet
 4. Er helt sikker på det bringer STOR lykke i børnehaven. Hvor er det flot.
  Kh Helle

  SvarSlet
 5. Sikke en masse fint dukketøj :)

  SvarSlet
 6. Hvor er du dygtig ved symaskinen ..... også :-)
  Kh
  Sine/Vejle

  SvarSlet
 7. Hold op du er en knag med en symaskine :)

  SvarSlet
 8. Giv efter ;) - det er jo superfint og nok ikke helt så arbejdskrævende, når du kan bruge samme skabelon og 'masse-producere' :)

  SvarSlet