mandag den 28. oktober 2019

Hæklet Molly Mus

Opskriften på Molly Mus blev til for nogle år siden, men jeg lod den ligge i mappen og fandt den frem i sidste uge, da niecen skrev en sms med et ønske om en hæklet mus....og så kom jeg i tanke om opskriften. Nu deler jeg den så her på bloggen og har også talt med nogle ambassadører for Trøstemus (på Kreative Dage messen), der også gerne vil dele opskriften i deres Facebook-gruppe. 


Opskriften kan du hente her

Mangler du en hækle-opskrift på en mus, hvor montering er et minimum....ja ikke at der er så meget at montere, men alligevel kan man godt blive lidt træt af at montere ;-)

Denne opskrift hækles ørene med og skal derfor ikke sys på. Garn-enderne hækles med og halen hækles som en fortsættelse af kroppen og garn-enden her er den eneste, der skal hæftes....jep du læste rigtigt ;-)8 kommentarer:

 1. Musen er så fin....men linket virker ikke. Og er det fordi jeg bor i Holland?

  SvarSlet
 2. Excellent Blog! I would like to thank for the efforts you have made in writing this post. I am hoping the same best work from you in the future as well.
  I wanted to thank you for this websites! Thanks for sharing. Great websites!

  Pubg APK
  Pubg mobile APK
  Pubg for pc
  Pubg latest Version

  SvarSlet
 3. Hello your post is amazing and I like it so much it helps me to understand a lot of things which cover my curiosity and now you can visit my site: Carrom Pool Mod Apk

  SvarSlet