tirsdag den 2. juni 2015

Lidt sommer på en regnvejrsdag

Jeg ææælsker regnvejrsdage...undskyld :-)
men derfor kan jeg da også godt savne lidt sommerstemning

takket være den sødeste Dorthe i Panduro Hobby i Kolding,
så lykkedes det mig at få styr på mængden af fyld i blomsterne

I går blev jeg udfordret hos psykologen til at ændre min selvopfattelse. Psykologen tegnede sådan en fin tegning på en whiteboard med mig i midten og en masse sorte og negative tankebobler = sådan ser en deprimeret person ud og det handler "blot"om at ændre tankemønsteret. Dét lød simpelthen for nemt....ha ha, men er der ikke også noget om at kemien i ens hjerne ændres under en depression?

Nå, men i dag har jeg så tænkt over nogle af de positive ting, jeg trods alt har bedrevet...omend de blev lavet med smertens sved haglende ned af ryggen, så HAR jeg lavet noget af det der giver mig den der fede lykkefølelse :-) I kender den godt :-) Det er den der følelse af at ha kreeret noget med hænderne :-)

fandt også en måde, at få vendeåbningen usynlig

Og da jeg for længe siden syede disse blomster, gav det mig den skønneste følelse, for i alt 36 blomster blev sendt afsted til nogle meget inspirerende kvinder. Og følelsen af at jeg klarede det, var euforisk :-) ....og ja det var en udfordring, at bruge venstre hånd til det meste :-)


Når jeg kigger på billeder (har fotograferet samtlige 36 blomster), så får jeg mod på at kaste mig ud i endnu et syprojekt :-) Uhhh hvad skal jeg vælge? Skal jeg sy et par stykker kattelegetøj? Et etui? En katteseng? 

Det får dog lige vente lidt endnu, for en lægeundersøgelse medførte nogle afsindige smertefyldte dage og jeg er ikke helt på den anden side af den ekstreme overbelastning af nerven i skulderen....jeg fortæller om det i et andet indlæg :-) Syntes bare lige at bloggen og jeg selv trængte til et mere positivt indslag :-)

...jeg er på vej, et skridt af gangen

2 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte, dejligt at se du laver noget af det du holder af.

  SvarSlet
 2. Ej hvor er de flotte dine blomster. Dem kan du bestemt være stolte af. Skønt at du kunne komme i flow under arbejdet med dem. Det er nemlig en skøn ting for så glemmer (mærker) man ikke sine smerter for en kort stund og tankerne får frit løb.
  Og skønt at DU ER PÅ VEJ, ET SKRIDT AF GANGEN.
  Du er jo en super kvinde. Keep the spirit up.
  Rigtig mange knuz fra Lina

  SvarSlet