onsdag den 16. oktober 2013

Kontor-katten


Yngste-katten er blevet glad for at sove på mandens kontorstol = masser af kattehår, der ikke er til at fjerne. Men katten er meget insisterende på at sove på kontoret, så jeg fiksede lige en kurv, så mand og kat blev tilfredse ;D

I dag passer Bølle kontoret, mens vi smutter en tur til Flensborg :D Kender I Depot? Uhh det er sådan en skøn forretning med masser af nips ;D. Jeg dropper slik-køb og satser på nips-køb....nu står jeg jo og mangler nips ikke?

8 kommentarer:

 1. Åååh... :-) Vores kat var også vild med at ligge på skrivebordet da jeg skrev speciale. Men så blev manden allergisk og nu er den udekat. Savner altså at have selskab indenfor.

  SvarSlet
 2. Ha ha hvor er den sød. Ja dyrehår er en pest.... Godt du har fundet et alternativ til søde Bølle.
  God tur til Flensborg. Om jeg kender den - JAAAA og puha de har mange fine ting. Der er altid plads til lidt nips :-)

  SvarSlet
 3. Lækker kontor-kat og fin løsning med plads til alle.
  Rigtig god tur til Flensburg og Depot! Køb dig nu ikke (helt) fattig! : )

  SvarSlet
 4. Det er sjovt som katte har deres faste pladser... Min kat ligger fast, hver aften, i den store sofa og hvis jeg ikke sidder inde i stuen med den kommer den og mijaver af mig... Det er hyggeligt med sådan en selvskabs-kat, det er faktisk ikke fordi den gerne vil nusses, den vil bare have at jeg er der.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 5. Åh - bare det var mig som skulle til Flensborg og købe nips :-)

  SvarSlet
 6. hej Lene-depot er også en af mine ynglings butikker,at handle i,især som "gammel blomster binder",er der meget inspiration, det kommer tit meget tit til at tage overhånd.vores tur kommer også snart til at gå der forbi. hærlig kat i har ;)
  mvh Karin PR

  SvarSlet
 7. god fornøjelse :-) kommer lige i tanke om at jeg har et gavekort liggende. det må jeg se at få brugt :-)

  strikkeglade hilsner
  Angelika i Flensborg

  SvarSlet
 8. Det må være den første kat der har tabt een forhandling og ladet dig bestemme hvor den bør sove. Godt gået Lene. God tur til Flensborg..
  Kh Lis

  SvarSlet