torsdag den 7. marts 2013

Jeg tør da godt....

...flashe mit rod ;D

Inspireret af Christina og Trine handler dette indlæg om mit glansbillede-liv...hø hø.

krea-bordet flyder med sager og projekter, der skal fotograferes og ordnes
- havde faktisk lagt dem pænt op på række, men mere skete der ikke

sofaen som jeg forlod den i går aftes
....er faktisk mega-træt af at stå op til sådan et syn

natbordet roder med hækle-grej, som jeg liiiige skulle ha' med i seng

vasketøj og en uredt seng, er hvad der venter mig i dag
og nogle dage bliver det altså liggende
Med til udfordringen hører også, at man deler ud af et par ikke glansbillede-agtige oplysninger om sig selv....pyha hvordan skal jeg vælge mellem alle mulighederne ;D
 • Jeg falder ofte i søvn på sofaen med fjernbetjeningen i hånden og når manden min forsøger at liste den ud af hånden på mig, forvandles jeg til en ildspydende drage....jeg var jo lige ved at se noget ikke?????
 • Jeg har en livlig fantasi...sådan i stil med at jeg tror på at der findes ulve i skoven, i Danmark selvfølgelig....nårhhh jow det gør der jo også (lille intern joke, som jeg har med manden min)
 • Jeg er rimelig dårlig til at ha' alt for mange projekter igang på én gang.
 • Jeg drømmer om at kunne arrangere fine fade og bakker rundt omkring i huset.
 • Og så har jeg en total tåbelig tendens; jo mere ros, jo mindre bliver min selvtillid. Kikset og mærkeligt, det tror jeg nok.
Mere afslører jeg ikke i denne omgang, for nu skal der ryddes op, inden jeg får en gæst til te i eftermiddag. Der skal være pænt og rent og dufte af nybagte boller.....glansbilledet skal jo opretholdes ikke? ;D

8 kommentarer:

 1. Sådan! Endelig et indlæg hvor jeg 100% kan leve mig ind i det... Indrømmer at jeg også har rod, en uredt seng og vasketøj der åbenbart ikke flytter sig af sig selv :o)

  SvarSlet
 2. Sjovt, men du roder altså ikke ret meget i forhold til hvordan mit hjem (med to små børn og en kat) nogen gange ser ud.
  Jeg tror jeg på nogle områder minder om dig. Kan ikke rumme alt for mange igangværende projekter, men pga. tiden der mangler, så har jeg alt for mange i gang pt. også er der også de projekter jeg føler jeg har i gang, men det kun oppe i mit hoved de er i gang :-) Fysisk er de endnu kun på idé-plan.

  SvarSlet
 3. Hvor skøønt at se, tror jeg må med på den trend. Det giver da et reelt billede. Jeg vil også arrangere små fade med lys og farver rundt omkring, men det er som om at mine kreative evner ikke rækker så langt. Hi hi!
  Er altså også megadårlig til at få ros, for jeg tror ikke på det jeg hører, som om at folk nok er overvenlige overfor mig. Tænker at de ikke tør sige deres mening. Det er sgu underligt og selvforstærkende, den ene vej.

  SvarSlet
 4. Neeeej, den åd min post!!!
  Nå på den igen: Jeg synes ikke dit ROD er ROD ;) Dine indkøb i krearummet ligger sirligt og lige ;) Og den der smule bag døren i værelset... SÅ skulle du set mit ;)
  Du er en skøn kvinde Lene! Og tak fordi du har tænkt sådan på mig siden sidste mandag - selvom du skældte mig lidt ud og sagde at jeg aldrig måtte gøre sådan igen ;) KNUS

  SvarSlet
 5. Waugh er Trine og Bertel kommet som opskrift og
  hvor kan jeg købe den ?

  K.k. Lis

  SvarSlet
 6. Skønt at se, Lene, at du OGSÅ roder (lidt)! Det er da noget vi alle gør, men ikke helt våger vise frem, eller måske alligevel? Tror faktisk jeg vil hænge mig med på denne "leg", mest for at udfordre mig selv, og mit kontrol-gen (som er lidt dysfunktionelt for tiden ;-) Nu må vi se, om jeg våger... ;-)

  Hav en skøn sen-aften/nat, Lene.

  Knus fra hende der egentlig skal i gang og læse en bog nu, liiiige om lidt ;-)

  SvarSlet