søndag den 24. februar 2013

Y for....

...yndlingsgarn på min notesbog
i en total shabby chick stil (=lidt sjusket ;))


Pimabomulden herfra er jo uden tvivl mit yndlingsgarn og så var det jo egentligt nærliggende at bruge det til dekoration på min nye notesbog....så jeg hæklede lige et farvekort af en slags og der mangler liiige et par farver, som jeg klart skal ha' købt, så farvekortet er intakt (har ikke overvejet hvad jeg skal gøre, når der kommer nye farver????)


På bagsiden fortsætter farvekortet. Påsyningen af de hæklede firkanter ER altså syet skævt på med vilje og i gerningsøjeblikket syntes jeg at det var smart, men nu har jeg fortrudt....æv, men det bliver ikke lavet om! Basta!


Notesbogen er blevet til, da jeg åbenbart har bevæget mig ind i et univers af egne hækle-ideer og så må der styr på skriblerierne. Jeg har en tendens til at skrive sådan lidt her og lidt der, når jeg arbejder på et mønster (jeg har jo ikke så meget erfaring i den del) og ofte ender det med, at jeg har smidt noget af opskriften væk. Da det var hændt et par gange, blev jeg altså nødt til, at finde et system. Indtil videre fungerer denne bog fint. Blokken, som jeg skriver på udskiftes nemt og de løse ark med godkendte opskrifter stikkes i en lomme indtil jeg er klar til renskrivning.
.............................................................
Y kunne i øvrigt også ha' stået for Ypperligt selskab, da jeg var til krea-dag i Fredericia i går. Tusind tak Trine og Gitte fordi I gider arrangere det. Og tak til Helle Malene for kørsel. Og tak til Helle, fordi hun løste mit Y-dilemma og gav mig ordet yndlings-et-eller-andet.

I dag skal jeg forsøge, at få klaret min lille z-opgave....uden min skære-linial-kniv-og-plade, da jeg glemte det i Fredericia.....piv og Ynk

16 kommentarer:

 1. Sikke da en fin dekoration af notesbloggen, og da den jo skal bruges til hækle opskrifter er det jo helt perfekt at have alle farverne til rådighed :-) Lyder til at det var et dejligt blogtræf du var til i går :-)

  SvarSlet
 2. Uhh er lidt grøn lige nu - jeg er da helt forelsket i den super lækre notesbog :-) Ærgeligt at vi var afsted hver sin dag, men mon ikke vi ses lige pludselig.
  Knus Tina

  SvarSlet
 3. Wauu, hvor ser det godt ud.

  SvarSlet
 4. Du er en knag til at finde på, og få det lavet.

  Yt.

  SvarSlet
 5. God idé. Og pyt med at de sidder skævt, den er super flot.

  SvarSlet
 6. Hold nu k... Hvor er den bare lækker. Super smart ide med det hæklede på hør, jamen hvor er du god.

  SvarSlet
 7. Den er da for fed!!!
  Kh Lena =)

  SvarSlet
 8. Super fin ...
  Go søndag til dig

  SvarSlet
 9. Hvor er det en skøn ide....SMUKT

  SvarSlet
 10. Med så lækker et redskab til at holde orden, må det da være lige til.... Smukt arbejde...

  SvarSlet
 11. Jeg er helt enig med dig i at Pima bomulden er fantastisk, men det syntes jeg nu også den nye YAKU uld er :D

  SvarSlet
 12. Jeg kunne bestemt heller ikke få det til at passe at du syr firkanter skævt på, men engang skal det nok prøves selv hos dig :D

  Lyder som en herlig dag, igår. Håber du får dine ting hjem igen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 13. Jeg er total forelsket i de notesbøger... Må altså snart prøve ;o)

  SvarSlet
 14. Tak for sidst Lene, det var rigtig hyggeligt ;O) Dejligt du fik dit Y på plads. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
 15. Hvor er den lækker.. Det ser supergodt ud med de mange farver. Selve notesbogen er simpelthen genial :)

  SvarSlet