....denne gang på en småkage-opskrift,
hvor jeg kan bruge nedenstående dims
Jeg vil mægtig gerne bage småkager (sammen med naboens datter...hø hø en undskyldning for småkager), men mangler en god opskrift. Og helst uden glasur, da mig og glasur seriøst er en dårlig kombination (= glasur i håret og hele køkkenet).
Takker også for de gode forslag i går og jeg er i fuld gang......eller det vil sige, min mand fandt mig sovende i en bunke af garn og hæklenåle ;D Hækleriet fortsætter dog i dag/aften.
Ej Lene sådan en dims har jeg også, jeg tænker da bare at bage brunkager og så vupti en stempel oveni :)
SvarSletnårh ja, så slår jeg også to fluer med et smæk, da jeg har planer om at invitere nabo-pigen over til lidt julebag :)
SletVi bager altid Amerikanske Cookies med masser af chokolade og nødder, men de egner sig vist ikke til at blive stemplet ;O)
SvarSletGod fornøjelse.
Kh Helle
Jeg har en god en :-)
SvarSlet100 gram sukker
200 gram smør
300 gram mel
vanillesukker som du nu synes.
Også må man endda smage på den - når nu den er uden æg :-)
Kram
Til mine stempel småkager brugte jeg denne:
SvarSlet400 g mel
200 g smør
250 g flormelis
2 æg
2 tsk. vanilliesukker
Der bliver til 4 bageplader og de bages ved 200 grader i ca. 8 min.
Dejen er super god til udrulning og kageudstikker og så smager kagerne godt :-)
God fornøjelse :-)
Haps, den skal jeg da også prøve :)
SletDejen må gerne hvile i køleskabet i en time, inden brug :-)
SletSpecier - formfast mørdej - smager godt - god fornøjelse :)
SvarSletJeg er med paa en gang specier. De er fantastiske og kan bruges til alt.
SvarSletJeg siger også specier, eller brunkagedej.
SvarSletHar også sådan et stempel, så glæder mig til at se din udgave før min egen går i ovnen.
Kh. Lis