torsdag den 19. maj 2011

Jeg er klar med hveder


Hvert år bager jeg MANGE hveder OG hvert år glemmer jeg forrige års opskrift. Hvad var det nu for én jeg brugte? For sjovt nok, så har jeg efterhånden en pæn samling af opskrifter på hveder.

I år brugte jeg opskriften fra Karen og  den fra Arla. Den ene kom jeg kardemomme i og den anden ingen kardemomme (for skal jeg ha' varme hveder med smør, skal hvederne være med kardemomme og skal jeg ha´ hveder med ost på, skal det være uden kardemomme!).

Må sige at Karens opskrift, klart er den bedste. Kan jeg nu også huske det til næste år, når jeg febrilsk kigger opskrifterne igennem?


NB: Jeg har snydt lidt....rødme, rødme....jeg har nemlig spist hveder her til eftermiddag - altså i stedet for at vente til i aften. Og jeg kan godt betro jer, at Karens hveder ER de bedste jeg nogensinde har bagt og smagt!

4 kommentarer:

  1. Der er en der har bagt boller,uden hjælper. Dine hveder er bare så meget flottere end mine :D Uhm jeg glæder mig til varme hveder i aften.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  2. Du går bare ind på min blog næste år og skriver HVEDER i søgefeldtet....så kommer den lige op og kan bruges igen.

    :) God dag

    Karen

    SvarSlet
  3. Mums hveder...Med MASSER af kardemomme! :)

    SvarSlet
  4. Har også brugt Karens opskrift.... og prøvesmagt ;0)
    - de er super ♥♥

    SvarSlet