Jeg havde jo inviteret mine forældre på en lækker middag i går.
Menu:
Mango honningmelon salsa med rejer
Oksemørbradbøffer med timian-kartofler
tzatziki, asparges og salat
Islagkage på nøddebund og danske jordbær
Jeg klarede at lave maden uden de store katastrofer ;D
Forretten var
så lækker.....
har smagt den én gang før ved et foredrag på Anemoneklinikken......, at jeg bare må dele den med jer i blogland.
|
glemte at fotografere den anrettede portion, så dette billede er de "sørgelige" rester |
Mango honningmelon salsa med rejer
1 mango
1 æble
½ rød peberfrugt
½ honningmelon lille
½ rødløg
skæres i små tern
5 g. frisk revet ingefær
1 fed hvidløg
½ rød chili hakket uden kerner
½ håndfuld hakket frisk basilikum
evt. lidt mynte
2-3 spsk. jomfru-olivenolie
saft af 1 lime
salt og peber
piskes sammen og blandes sammen med det fint skåret frugt,
trækker i 20 minutter
rejer
avocado
ved servering kan der kommes terninger af avocado i,
og rejerne vendes i frugt-blandingen
* jeg undlod ingefær og kom knap så meget hvidløg i. Synes faktisk også at man kan komme lidt mindre olivenolie i.