torsdag den 31. maj 2012

Fristet?

Ja for pokker, 
denne give away kan jeg da ikke lade gå min næse forbi ;D


Det er skønne Marthe med den nye blog: www.arvingencom.blogspot.com, der frister med lækre stoffer. Kig forbi og vær med.

PS. hvis du ikke har tålmodighed eller blot mere held i kærlighed end spil, kan du også kigge forbi hendes stofbutik.

Et elgsdyr i min glas

 Ja, kan I ikke set det? 


Der er et elgsdyr i mit glas...isterningerne er smeltet sammen og nu ligger der et elgsdyr og kigger på mig.

Jeg har frosset mit nyligt hjemmelavede rababersaft, for jeg er den eneste i husstanden, der kan li' rabarber.....yeah for mig og mit rabarberbed ;D.

Vil nu lige sige at jeg ikke er ret begejstret for denne udgave af rabarbersaften, der blev kogt af rabarber...selvfølgelig...en øko citron, rørsukker og en stang vanilje. Normalt er jeg ret pjattet med vanilje, men ikke i denne saftevand. 

onsdag den 30. maj 2012

"Boxy bag/pouch" til strikketasken


Strikketasken manglede plads til smådimser, så det krævede et lille etui. Jeg har længe gerne villet sy en boxy bag/pouch....en syboks.....og der findes jo mange herlige DIY på den type etuier.


Her er nogle af de links, jeg kiggede på:





Hvis du selv vil bestemme målene på din boks, kan du bruge nedenstående link, hvor der er "beregner-model"







Så har man set det med


Jeg har købt M I N I tomater til sønnens madpakke. På billedet har jeg lagt en 1 krone ved siden af én tomat...er den bare lille eller hvad?



tirsdag den 29. maj 2012

Kom og vær med hos ByKirsti's give away


Uhh på sådan en dejlig køligere dag, efter en endnu dejligere varm pinse, så er det da skønt at kunne opfordre mine medbloggere til at være med i denne lækre give away.

Inden jeg finder symaskinen frem igen...ja den kom ikke rigtig frem....skal jeg lige en tur i Kolding Storcenter og den der bolig-forretning i nærheden, hvor der skal købes en kurv til mit oliventræ. Og mon ikke Panduro Hobby kan lokke mig ;D

mandag den 28. maj 2012

STIVE ben

Ja dagens indlæg har desværre intet billede...hverken af mine stive ben eller terrasse-projektet....næh jeg har simpelt hen glemt at oplade batterierne til kameraet.

Stive ben er hvad jeg stavrer rundt på i dag og jeg var ellers sikker på, at jeg havde strukket ud! Hmm men det er vel prisen for at lave en markstens-kant rundt om terrassen ;D. Markstenene er fra vores egen grund, så de burde vel kaldes "hus-grunds-sten". Jeg er MEGA stolt over selv at ha' lagt stenene, en smal stribe langs terrassemuren. Og endnu mere stolt fordi jeg gjorde det i det tempo min ryg tillod, så jeg i dag "kun" har stive ben :D

De stive ben skal nu testes på en cykeltur på biblioteket, hvor bogen "Hæklerummet" ligger og venter på mig.

søndag den 27. maj 2012

Give away i sommervarmen

....ja hvorfor ikke, 

så jeg sætter dette sommerlige strikke-etui til Knit Pro pinde på højkant.





Reglerne er følgende:

1 lod for en kommentar

2 lodder for en kommentar + fast læser

3 lodder for en kommentar + fast læser + link på egen blog


Give away'en trækkes på 

Valdemarsdag den 15. juni 
(sidste frist for tilmelding er klokken 12.00)

lørdag den 26. maj 2012

Hov forresten...


Glemte da helt at vise tasken MED den hæklede blomst.....blomsten ser altså skæv ud på billedet, men det er den ikke ;D.

Synes ikke rigtig at jeg får lavet meget i varmen.....må man godt ønske lidt dårligere vejr?

fredag den 25. maj 2012

Strikketasken blev endelig færdig

Ja, så lykkedes det mig at få syet strikketasken 
fra Flower Power Patchwork-bogen.


 Jeg lavede et par ændringer i forhold til lommerne, så der er plads til strømpepinde og rundpinde. Og ja den smarte hank på originalen, blev altså erstattet af almindelige hanke (måske lidt mere praktisk).


Det har været en lærerig proces og med mange besværligheder, der ikke blev lettere ved bruge af hør. Hvornår lærer jeg det? Hør er svært at sy i! Og jeg kunne simpelthen ikke finde ud af at sy hjørnerne på tasken, men jeg er nu sikker på at den kan bruges alligevel ;D.

Farverne er jeg faktisk blevet godt tilfreds med.....for de passer lige præcist til modtageren....synes jeg ;D. Min søsters svigermor bor med havudsigt og smukke grantræer. Synes at taskens farver er totalt Kalundborg. 

torsdag den 24. maj 2012

At være kat i varmen...

...det nyder yngste-katten....


...i hvert fald om formiddagen, hvor han sover på en havestol på terrassen. Han "stener" fuldstændig, men når varmen bliver for anmasende smutter han hen i hækken og sover videre...og flytter lidt rundt alt efter hvor der er køligst.

Men al den flytten rundt efter et køligt og skyggefuldt sted, gør en "lille" meget træt, så på et tidspunkt, hvor han ellers er meget aktiv, falder han omkuld langs husmuren og "stener" videre. 

dette sted er IKKE et ugenert sted, men vender ud til en meget åben have

Senere i dag håber jeg at kunne vise strikketasken fra Flower Power Patchwork-bogen, men jeg skal lige et smut til Vejle her til formiddag/middag. Jeg skal en tur til hudlæge, for at få kigget på mine armhuler....fik sidste år en kemisk forbrænding efter brugen af VEET :( ...troede at skaderne forsvandt af sig selv,  men nej, så nu må jeg en tur til hudlæge.....OG så skal jeg da også lige en tur ned af Vejles gågade ;D.

Sorry, men det er simpelthen for varmt til at stryge, så tasken må fremvises i morgen ;D

onsdag den 23. maj 2012

Hæklede blomster til applikation


Da jeg i sidste uge var på Brørup marked løb jeg ind i en den sødeste loppehaj, jeg kender ;D. Hun spottede en super-fin taske og jeg var også en kende misundelig over købet. Dog var jeg ikke misundelig over et grimt guldmærke på tasken og tilbød at hækle nogle blomster til at dække mærket. Hjemme på matriklen googlede vi  hæklede blomster og fandt garn....nu skal blomsterne blot monteres.

Opskriften på blomsterne finder du her og garnet er mit yndlings-garn, nemlig PIMA-bomuld, som kan købes her.

Madpakker i sommervarmen

...sønnen har ikke rigtig lyst til noget på madpakken her i sommervarmen, men frugt-salat vil han gerne ha' med. Så jeg skærer glad til blandet frugt til ham (lidt forskelligt hver dag) og laver samtidig en skål til mig selv. B O N U S.

overvejer at tage frugten med på min lille morgen-skovtur og nyde den på bænken ved søen,
 men så skal jeg jo droppe min elskede havregryn......
ja det er store beslutninger der tages ;D

NB. han lever altså ikke kun af frugt-salaten i skoletiden....han får også penge med til at købe en lækker kylling-sandwich-ting, som sælges i frugtboden. Ingen dårlig samvittighed fra min side, for så længe han spiser og spiser varieret OG ikke sidder og hænger i skolen....ja så er jeg tryg ved den nuværende ordning. 

MEN gode forslag til madpakker i sommervarmen modtages med kyshånd.

tirsdag den 22. maj 2012

Sort snak....

....er måske meget rammende for dagens indlæg ;D.

Jeg er ikke gået i sort, men synes at jeg kun arbejder i farven sort lige pt. Der males sorte planteborde, som jeg faktisk helst ville ha' malet hvide (?). Havemøblerne er sorte :( , så derfor maler jeg plantebordene sorte!


 Jeg hækler også sorte mobil-etuier på stribe. Kedeligt, men dejligt at kunne glæde andre med at opfylde deres ønsker.


I går....da jeg var på sygehuset....var det heller ikke sort snak. Neurologen havde et par medicinske forslag og jeg sagde ja. Denne neurolog havde styr på sagerne og jeg er helt tryg ved den videre behandling. Jeg skal også sendes videre til scanning og en gynækolog, for det er åbenbart ikke almindeligt at ha' menses i 7-8 dage og 21 dage til næste menses ???? Da vi var kommet ud i bilen, sagde min sjove mand, at jeg da vist var kvinde med stort K og overvejede om han måske gik glip af noget ;D. Spøg til side, planen for migrænen er nu at jeg skal prøve det nye medicin (uden tilskud?????...argghhhh) og derudover skal jeg også ændre min kost.

Ikke mere sort snak fra mig i dag, skal forsøge at bringe lidt farve til bloggen fremover ;D. I dag skal solen nydes med lidt sy-sager på terrassen....symaskinen slæbes med ud og så er det ellers bare med at få pedalen i bund.......inden skal der vist en lettere forsømt rengøring til.

mandag den 21. maj 2012

Maler-hjerne eller solstik

Sikke dog et fantastisk solskinsvejr vi havde i går. Manden arbejdede på højtryk med højbedene og jeg malede plantetrappe og et gammelt højbed.  Søndag aften sad vi i sofaen og var helt enige om, at det ikke var alderen, der gjorde os trætte, men maler-hjerne og solstik ;D

billedet er et gensyn med et elev-projekt
I dag går turen til Vejle sygehus, hvor jeg skal tale med en neurolog om de pokkers migræne-anfald. Denne gang tager jeg manden min med, så jeg ikke besnakkes til diverse medicin-forsøg (altså medicin, der har så grelle bivirkninger, som sidst tilbudte medicin). 

søndag den 20. maj 2012

Sød hækle-dekoration på pigebukser


Jeg syr jo ikke tøj, men beundrer dem der kan! 

På Brørup Marked stod jeg i kø til toilettet og så denne her lille pige med den sødeste hækle-dekoration på bukserne. Jeg spurgte pænt om lov til at tage et billede....moren må ha' tænkt at jeg var tosset....men jeg da jeg så ideen ville jeg bare dele den med de mange krea-damer i blogland ;D

lørdag den 19. maj 2012

Gamle nøgler og andre loppefund

Jeg fandt et par gamle nøgler på Brørup Marked. Uh hvor var der mange fine ting, som tiggede om at komme med mig hjem, men jeg måtte begrænse mig og hold fokus ;D.

Jeg gik efter gamle nøgler, tin-lysestager (fik købt én til 25 kroner) og så kom der lidt mere med hjem i bilen (og jeg nævnte noget om at holde fokus og begrænsning?), som kan ses på billederne:


Skeerne (20 kroner for dem alle) skal bruges til et projekt, som jeg har set på Pinterest. Se ideen her. Overvejer også at banke skeerne lidt flade og skrive små sjove ting på dem.



Og så fandt jeg en havebænk til 75 kroner...lidt maling og den kommer til at pynte i haven. Zink-baljen var også et fund til den fine pris af 125 kroner. Petrolium-kanden fik jeg til 40 kroner. Og den lille sjove ramme kostede 10 kroner og planten 20 kroner. Synes faktisk at jeg gjorde nogle fine køb, kun nøglerne var lidt i den dyre ende......20 kroner pr. stk., men dem måtte jeg bare eje....ikke blot fordi jeg tror at de er den nye trend, men fordi jeg synes at de er såååå fine.


Dagen idag var også planlagt med endnu et loppemarked, men en voldsom migræne satte en stopper for den idé....hvilket måske også er en god idé for min pengepung ;D. 



fredag den 18. maj 2012

Lidt om bil-hækling og en herlig papegøje

Kristi-flyve-ferien består mest af havearbejde (læs manden arbejder i haven), men sønnen skulle afleveres hos en kammerat i nærheden af Esbjerg og så slog vi lige flere fluer med ét smæk: tjekke planteskole og besøge kær nabo på sygehuset i Esbjerg.

Når vi sådan er ude at køre, har jeg altid mit hækle-tøj med og køreturen resulterede i et enkelt og uden dikkedarer hæklet mobil-etui (til en stedmor til én af sønnens kammerater).


 På planteskolen mødte vi Gokke. Jeg har en gang tidligere mødt Gokke, en 56 år gammel hun-papegøje, der kan snakke. Hun kan sige mange ting, men jeg bliver helt pjattet med hende, når hun siger: ´"Det bar' dajli". Prøver at lokke mine katte til at sige det samme, men det lykkes ikke rigtigt????


På planteskolen fik vi simpelthen den mest fantastiske hjælp, men nåede ikke langt i beslutningsprocessen, da planteskolen lukkede....så vi  må jo bare afsted igen :D.

I dag suser jeg lige et smut til Brørup marked.......der ligger nogle gamle nøgler, som jeg bare må eje ;D og mon ikke også jeg finder andre u-undværlige genstande?

torsdag den 17. maj 2012

Rabarber og si-grød

...osse i regnvejr.

Jeg er fuldstændig besat af rabarber (drømmer om at fylde hele haven med rabarber). Manden min er også blevet sat i sving med at lave et par højbede og den første rabarber-plante er hentet (skal hente 3 fine jordbær-rabarber-planter hos en veninde)

Og mens flere bloggere og kreative kvinder (mænd?) hygger sig i Fredericia, så trøster jeg mig med en god gang si-grød.......måske er det i virkeligheden rødgrød, men min mormor kaldte det for si-grød....uhmmm skønne barndoms-minder ved hver mundfuld.

rabarber, hindbær og jordbær = sigrød uhmmmmmmmmmmmm

Har ladet sønnen smage grøden (de to sidste år spiste jeg det hele inden han nåede at smage...dåååårlig mor I know), men han kan ikke li' si-grød og manden min er heller ikke begejstret, så jeg kan spise det hele :D

onsdag den 16. maj 2012

Lidt krukket har man vel lov at være?

...eller måske bare lidt plat med ordspillet ;D

Jeg bruger af og til lidt tid på www.pinterest.com og finder skønne ideer. Jeg så bla. krukker med vintage print og det måtte jeg da lige teste. Og det er lige så nemt, som det bekrives i denne DIY.


Man kan ikke helt se at mine krukker er sjusket malet, men solen var væk og tænd-knappen til lampen var for langt væk ;D. Jeg kan godt li' det udviskede look på printet og er også fristet til at give printet en tur med meget fint sandpapir.


Glædede mig helt vildt til at skulle dekorere fadet på terrassebordet, men så begyndte det at regne, tunge regndråber...såååh ja jeg besluttede mig for at vente og istedet færdig-gøre en lidt større krukke i samme stil.

Og så er jeg den lykkelige ejer af en duft-geranium/pelargonie. Jeg har længe ledt efter denne oldemor-plante og fandt den hos E-blomsten i Vejen. Blomsten skal dog ikke på terrassen, men nydes i stuen (hvis duften da ikke bliver for voldsom).


tirsdag den 15. maj 2012

Dét gad jeg bare godt være med til




Jeg kender de to fabelagtige kvinder, der står for arrangementet. Du kan læse mere om arrangementet hos bl.a. hende her

Selv kan jeg ikke være med, for Fredericia er lige langt nok for mig at køre selv og manden min skal piskes rundt i haven....vi kan vidst ikke udsætte have-projektet længere. Hader at være så bange for at køre bil!

Men jeg vil da bestemt anbefale arrangementet, som kun kan blive en succes med de to skønne arrangører.

mandag den 14. maj 2012

Jeg hopper af glæder

...hvis jeg da ellers er i stand til det ;D

Prøvede kræfter med lidt havearbejde i går og det var ryggen på ingen måde glad for (prøver hvert eneste år om jeg da for pokker ikke kan gå i haven og hvert år må jeg konstatere at det KAN JEG IKKE...måske til næste år?)

Og så var det jo MORS DAG i går og selvfølgelig havde jeg en blomst-i-krukke-halløj og en lakrids tagetes (mums skal da bestemt også selv ha' sådan én....havde næsten ædt hele planten inden min mor fik den) til min mor.

Under besøget hos min mor gik vi lige en tur i haven, for vi kunne nemlig få kassevis af bunddække, som vi mangler ved hækken langs indkørslen. Vi tullede lidt rundt, mig og min mor, mens min far og mand gravede ( ;D) og inde i skuret fik jeg øje på en sand skat.

EN TIN LYSESTAGE!


Jeg samler jo på tin-lysestager (ikke de der norske  nogen med mønster på) og har kun én i min samling ;D. Da jeg så lysestagen, sådan gemt af vejen i skuret, udbrød jeg et jubelskrig og spurgte min mor, hvor glad hun egentlig var for den der lysestage? Min mor er ikke specielt begejstret for min samler-mani, men lysestagen måtte jeg gerne få og så passer den jo perfekt til den ene stage i min samling ;D. Yeah hvor er jeg glad og endnu mere glad for at lysestagen fra min mor har en personlig historie, det var nemlig min mors konfirmationsgave (og hun er konfirmeret i samme kirke som Kasper)

søndag den 13. maj 2012

Jeg piller op og piller op

Tror altså at det ender med at jeg får ødelagt hele projektet.


Jeg arbejder nu ihærdigt videre på den strikketaske (fra Flower Power Patchwork-bogen), som jeg startede på for lææææænge siden. Men jeg synes at den er lidt svær at sy, det bliver så skævt for mig, så jeg piller op og piller op.

Tasken skulle ha' lidt anderledes lommer, men det bliver nok bare til originalmodellen og en "sy-boks" til saksen og tilbehør....med mindre det lykkes mig at sy pænere. Strikketasken er ikke til mig selv, men til min søde søsters søde svigermor :D (sidstnævnte har en engels tålmodighed med mig og derfor vil jeg jo gerne at arbejdet bliver ekstra fint)

lørdag den 12. maj 2012

Et sandt fristed


Jeg har forsømt mine ture i skoven, men er kommet i gang igen. Desværre kan ryggen, indtil videre, kun klare den korte tur ned til en lille bitte sø, men jeg elsker turen alligevel. Jeg er ligeglad med om det regner eller stormer, for turen er godt for både krop og sjæl.


Jeg elsker at undres over naturen. Hvorfor er bøgetræerne sprunget ud 200 meter fra skoven, men i skoven er bladene knapt nok ved at folde sig ud? Hvor er rævene blevet af? Der plejer at være tydelig spor efter dem.

beklager den dårlige billed-kvalitet, fik pillet lidt ved indstillingerne på kameraet

Og så fik jeg måske nok lige et chok over denne uhyggelige skulptur ved skovstien. WTF? Min fantasi er lidt for livlig til at klare den slags skulpturer i naturen, men det har nu ikke ødelagt mit fristed.

Har du også et fristed? 
Et sted hvor hovedet tømmes og hjertet fyldes?

fredag den 11. maj 2012

Når farven får en anden lyd

Eller noget i den retning. 

de to beklædningsgenstande havde præcist samme farve inden vask

Da sønnen skulle konfirmeres købte jeg mig en bluse og tunika i creme-farvet, men to ikke tøjet på. Dels havde jeg fortrudt købet, blusen var alt for stor og fik mig til at se endnu større ud og jeg er ikke vild med cremefarvet...hvorfor i alverden lod jeg mig presse til at købe den skide bluse/skjorte.

Desværre kan blusen/skjorten ikke byttes, for jeg har vasket den. Da tog skjorten ud af vaskemaskinen, var den ikke længere cremefarvet, men kridhvid! Og jeg har ikke brugt vaskemiddel med blegemiddel! På billedet gengives farve-forskellen ikke så tydeligt som i virkeligheden.

Ringede selvfølgelig til butikken, hvor jeg fik et uforskammet svar og et tilbud om at jeg kunne få en ny skjorte, dog i et nummer større??????

Nu var jeg jo ked af den originale farve, men det er jo ikke længere et problem. Kun faconen er et problem, men den fikser jeg lige ved symaskinen. Jeg er ikke den store beklædnings-syerske, men mon ikke det kan lade sig gøre at sy skjorten ind, så den har mere facon?

torsdag den 10. maj 2012

Lyst til at være med...

...i en fantastisk krea-klub?


Jamen så er der mulighed for at komme med i klubben, for vi søger flere medlemmer. Læs mere herom hos Tina.

Jeg nyder så meget at være med i denne krea-klub og kvinderne er sjove, fantastiske og inspirerende, så klubben kan kun anbefales.

onsdag den 9. maj 2012

Jeg er en samler

Jeg indrømmer det gerne, jeg er en samler.

Begrænsninger er svært og nu har jeg bestemt mig for at samle på gamle nøgler (?!). Drivtømmer er heller ikke tosset og selvfølgelig samler jeg på katte-ting ;D.


 Hvis jeg kunne, ville jeg jo også samle på katte ;D.....det ville nok blive lidt for dyrt i dyrlæge-regninger, når de så skulle vaccineres og neutraliseres.


Fik tømt en træ-kasse og knapt var den tom, før yngste-mis var klar til leg....og jeg gav efter og fik da også et par fart-streger på hænderne. I legen opdagede jeg også at katten har knækket begge tænder (de lange spidse) i den ene side...øv da osse.

Ny i blogland

Blogland er jo et fantastisk sted og som ny blogger kan det jo være svært at blive hørt/set. Jeg har skrevet sammen med en super sød kvinde fra Norge (hun skriver ganske dansk til mig og det er heldigt, for norsk og svensk har jeg svært ved at afkode). Blogland er jo også et dejligt sted for nye venskaber.

Marthe har lige startet en ny blog og jeg glæder mig rigtig meget til at følge hende. 



tirsdag den 8. maj 2012

Arhmen sikke en aften

Jeg er über-lykkelig for at være kommet med i en helt fantastisk krea-klub. Inspiration, sjov snak og herlige kvinder = en fantastisk kombination. 

Mit lille krea-aften projekt var inspireret....læs kopieret (med tilladelse)....af Stine. Fik dog lavet armbåndet for langt, så der skal pilles op og startes forfra...hmmm for megen snak, for lidt koncentration = igen herlig aften.


I dag er mit hoved og hjerte fyldt af kreativitet og jeg kan ikke vente med at komme til symaskinen. Der skal sys og sys og herlighederne fra de skønne kvinder skal nydes.

Knapper og atter knapper: de skal bestemt bruges til et projekt,
hvor der skal ødsles med knap-dekorationen

Blomsten står på mit bord og minder mig om en herlig aften.

I aften vil jeg dække et hyggeligt bord til familien.
Er sikker på at maden smager bedre med en hyggelig borddækning.

Katte-gal det er jo mig, så de fine transfer-billeder er helt perfekte.
Mon ikke poterne kunne være fine på en pude?

Der skal også plukkes et par tulipaner til vaserne her
 (jeg har jo tulipaner, men ingen rådyr..intern joke)
Og egentlig skulle jeg også nyde lidt chokolade, men hov æsken forsvandt med manden på arbejde (?). 

Krea-klubber kan bestemt anbefales og jeg nyder selskabet med de skønne kvinder, og indtil næste gang kan jeg jo flittigt kigge med på deres blogge:







mandag den 7. maj 2012

Krea-klub

Og "let" oprydning.


Det bli'r en helt fantastisk dag i dag, for det er KREA-KLUB DAG. Jeg er jo så heldig at være blevet inviteret med i en klub af fantastiske kvinder. Vi mødes den første mandag i måneden og i dag er det hjemme hos mig. Derfor er jeg igang med en "let" oprydning på krea-kontoret....det skal jo gøres og jeg er migræne-fri og energien i top...nemesis lad mig nu ha' denne dag i fred.

Har sendt drengen på Blå Mandag i dag og jeg håber at han får en rigtig god dag og ikke er skræmt af alle mine formaninger om uærlige mennesker, der vil snyde og stjæle.....drengen må være godt og grundigt forvirret, for sjovt nok, så gør vi meget ud af at fortælle om vigtigheden af at se det positive i alle mennesker og at dét er et rigtig godt udgangspunkt her i livet.

Tror næppe at drengen bliver berøvet, men mere at han i festlighederne glemmer/taber sin pung og indkøb...han er jo min søn og teenager og dreng.

søndag den 6. maj 2012

En lørdag aften på sofaen

i godt selskab ;D

Yngste-katten havde da lige snuppet to'eren, så jeg måtte nøjes med lænestolen sammen med ældste-katten. Lørdag aften stod altså på total afslapning og TV-serier. 


Jeg følger med i "Once upon" a time og "Game of thrones" og nyder virkelig at sådan en aften i tv'ets skær med hækletøj...fik dog ikke hæklet meget, selvom jeg hungrer efter at være kreativ...heldigvis er der krea-klub i morgen. 

billedet er lånt her
Ovenstående billede er fra et "Game of thrones"-afsnit, der fik mig helt op i det røde felt. Jeg var faldet i søvn midt i det hele (?)og vågner op til at de slår den smukke ulv ihjel. Helt ærlig! Jeg var så gal...sådan rigtig gal...dels fordi jeg var faldet i søvn og dels fordi TV3 sender serien så sent, at almindelige mennesker ikke kan holde sig vågen OG så blev ulven slået ihjel. Helt ærlig! Jeg gik skummende af raseri i seng, mens manden min hovedrystende så til....jeg var vidst ikke helt vågen og så er jeg lidt af en gnavpot, når jeg vågner på sofaen ;D

lørdag den 5. maj 2012

En rigtig drengetur

...er planlagt af far og søn.


Så det giver jo sig selv at jeg ikke er inviteret....næh jeg kunne få lov til at printe takkekort ud og rydde op. Sønnen spurgte om de ikke skulle lave en drengetur, sådan med computer-køb og en fodboldkamp på Vejle stadium. Det er jo ikke til at stå for, selv om planen var rengøring (der skulle heller ikke megen overtalelse til). 

Jeg rydder gerne op, mens de hygger sig og efter en uge med monster-migræner, ja så er det skisme helt rart at kunne være lidt til nytte. Ok indrømmet, jeg ville måske absolut hellere sidde og hygge mig med symaskinen, men det skal der jo nok blive tid til. 

fredag den 4. maj 2012

Én på låget...

...det trænger jeg ikke til, 

skal vist lige ha' trævlet op og hæklet lidt mere til lågets diameter

...men derimod trænger jeg til den helt rigtige idé til at dekorere det hæklede låg. 

Jeg arbejder atter i lilla....argggg......men har en svigerinde, der er helt pjattet med den fordømte farve. Det ender jo med at jeg kommer til at holde af farven, så meget jeg arbejder i den ;D.

Har en idé med et applikeret motiv, gerne i Liberty stof, men sådan noget ejer jeg jo ikke....pokker ta' al den inspiration i blogland ;D. Nu er jeg så gået i stå, for NEJ jeg køber ikke noget lilla Liberty stof. BASTA, men jeg kunne måske godt finde på at købe noget små-blomstret stof med lidt lilla i ;D.

Måske skulle jeg hækle en sommerfugl eller to og montere på låget? 
Hmm jeg kan ikke helt slippe idéen med et applikeret motiv.

torsdag den 3. maj 2012

mors mos mis

 Sig lige det hurtigt ;D

Katten er helt sort, men underulden er hvid

Ældste-katten, der har været syg i lang tid, har nu fået det bedre, men en overgang troede jeg godt nok at det var slut og at jeg måtte gå den tunge gang til dyrlægen (katten har en hjertefejl og dyrlægen spår hver gang, at nu er det ved at være slut, men katten modbeviser det HVER gang...indtil videre).

Nu hvor han er frisk igen har han vældig travlt med at rulle rundt på terrassen og i går kom han ind flere gange fyldt med mos i pelsen.....derfor mors mos mis. Måske tænker du "mos på terrassen?", men den er god nok, jeg har fjernet mos fra en mos-beklædt stol og mos-smulderet flyver rundt på terrassen til kattens store fornøjelse. Jeg smiler bare og be'r manden om at støvsuge alt det mos katten slæber med ind....manden min smiler ikke helt så meget ;D



onsdag den 2. maj 2012

En skønhed på terrassen..

...og det er ikke mig.


Næh jeg er nemlig så heldig at være blevet begavet med en fin pose fra hende her.

Tusind tak Kirsten.

Jeg er så glad for min nye smukke stof-gemme-pose og jeg nød den da også i fulde drag, selv om jeg kun var på terrassen i 5 minutter....solen var for skarp til min migræne-hjerne.....for ind i s (bliiiip). Jeg er så træt af migræne, denne gang er jeg virkelig hårdt ramt, men er super taknemlig over, at det ikke faldt sammen med Kaspers konfirmation. Skal til læge senere i dag for at snakke mere om den skide medicin. Jeg er seriøst ved at være klar til at få min livmoder fjernet....migrænen er hormonel betinget (vidste I at stress udløser hormoner og det også kan give migræne?)